Nice to meet you, Îmi pare bine să te întâlnesc sau Je suis heureux de vous rencontrer!

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

În orice limbă ai spune, senzația este aceeași, iar gestul de strângere a mâinii este un simbol al primului contact cu persoana respectivă. Dacă expresia vine însoțită de un zâmbet, atunci plăcerea întâlnirii se amplifică.

Călătorești pentru a cunoaște oameni, citești și studiezi pentru a le descoperi tradițiile, dar câtă importanță acorzi întâlnirii în sine? Uneori le uiți numele, alteori nu-i mai vezi niciodată. Se spune că în primele 3 secunde îți formezi prima impresie despre o persoană. Se spune că primii trei oameni întâlniți, care au aceeași naționalitate, conturează imaginea țării respective. Nu întotdeauna întâlnești persoanele potrivite și astfel riști să creezi stereotipii la adresa unei întregi națiuni.

ROMANIA IN CONTACT lansează marea provocarea întâlnirii națiunilor. Astfel, își propune să cunoască tot mai mulți oameni din lumea întreagă și să se mândrească prin poveștile românilor de valoare, prin modele românești din societățile lumii! Și TU poți fi parte din povestea întâlnirii! E simplu!

Intră pe site-ul www.romaniaincontact.com, comandă o revistă pe adresa redacției, citește-o și nu o arunca! Ofer-o mai departe unui prieten de altă naționalitate și pozează-te cu ea. Timp de un an de zile, pe mai multe canale de comunicare și social media vor circula materiale de promovare ale acestei campanii. Oamenii vor trimite poze cu amicul/amica și numele amândurora, profesia și țara în care se află, iar aceste poze vor fi făcute publice în campania “Nice to meet you” desfășurată pe tot parcursul anului 2014. Numeroase persoane publice de talie internațională și-au oferit deja sprijinul!

ROMANIA IN CONTACT este publicația care prezintă povești de succes ale românilor de pretutindeni. Este o dovadă a faptului că românii sunt competenți și competitivi, datorită valorilor umane conturate în țara din care au plecat – România. Revista își propune să creeze conexiuni între români și străini și să le arate acestora cultura și frumusețea țării, să aducă împreună prieteni și oamenii să descopere România prin valorile umane pe care le are.

Această campanie pune la dispoziție 12 vacanțe excepționale în România, câte una în fiecare lună pentru două persoane – cei doi prieteni care s-au pozat cu revista, ideea fiind aceea prin care un român este ghid activ pentru un invitat de altă naționalitate, pe toată perioada vacanței.

Mai multe detalii privind premiile vor fi publicate pe site-ul revistei – www.romaniaincontact.com– la secțiunea ”Nice to meet you” începând cu luna ianuarie 2014, iar câștigătorii vor fi aleși în funcție de numărul de Like-uri și comentarii la fotografia lor postată pe pagina de Facebook a revistei –https://www.facebook.com/pages/Romania-in-Contact-magazine/245212203667 . Multe alte premii vor fi oferite publicului larg care intră în competiție. Campania debutează oficial în data de 1 ianuarie 2014 și este valabilă până în 31 decembrie 2014. Alătură-te și tu!

Lasă un răspuns