Coletul tău – livrat în siguranță

eastlines110-min
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Expedierea coletelor din România către Marea Britanie sau Irlanda de Nord ori invers poate pune mari probleme celor care au nevoie de acest serviciu. Încredințarea bunurilor unor persoane care nu prezintă autorizație poate îngreuna transportul și poate duce la confiscarea pachetelor.

Servicii autorizate

Nu ești singurul român care a întâmpinat greutăți atunci când a dorit să trimită un cadou celor dragi aflați peste hotare sau care a trebuit să expedieze de urgență un plic cu acte. Acordă-ți un ajutor pentru a ușura munca tuturor întrucât ai la dispoziție serviciul de coletărie Eastlines. Firma este prezentă pe piața din Marea Britanie de peste opt ani, printr-o activitate care implică dispecerat și call-center, depozite specifice și logistică aferentă și curieri pentru colectare și livrare. În plus, pentru facilitarea operațiunilor, compania deține sisteme de scanare a coletelor, utilaje de manipulare a acestora, soft pentru gestiunea comenzilor, pentru preluarea lor și pentru plata online și cel puțin 12 camioane pentru transport internațional de capacitate mare. În anul 2014, datorită condițiilor pe care le oferă și a colaborării cu parteneri puternici care au rețele extinse de distribuție, Eastlines a livrat aproximativ 75000 de colete, de la plicuri până la piese de mobilier.

eastlines110-min

Etapele unei expedieri reușite

Orice pas către manipularea corectă a coletului tău este atent monitorizat. Atunci când faci o comandă la Eastlines, primești un număr unic de înregistrare (tracking number) și factura cu TVA. În plus, produsul tău este cântărit cu precizie, i se atașează un cod de bare cu ajutorul căruia poți verifica locul în care se află și cât mai durează până ajunge la destinație și se emite documentul de însoțire al expediției (AWB).

Planuri optimiste

eastlines131-min

Eastlines nu doar că este unul dintre cele mai bune servicii de curierat, dar își propune să se mențină în top reducând timpul de livrare, adăugând noi facilități online pentru ușurarea comenzilor, cotațiilor de preț și suportului online și crescând siguranța livrărilor. Eastlines își dorește să fie mai aproape de tine, oriunde te-ai afla în Marea Britanie sau în Irlanda de Nord, și să se dezvolte în raport cu așteptările tale.