Utilă oriunde te-ai afla: Asigurarea Medicală Internațională

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Studiile arată că în România, cei mai mulți dintre cetățeni sunt asigurați la serviciul public de sănătate și doar câțiva dețin o asigurare de sănătate privată. Deși piața este în tranziție, acum există o asigurare menită să ajute la alegerea celei mai bune variante în funcție de necesități.

Asigurare unică în România

De curând, a fost lansat un produs care vine în ajutorul tău fără să te pună pe drumuri sau pe gânduri dacă ai hotărât să semnezi o poliță care să îți garanteze acoperirea costurilor unei asigurări. Destine Broker de Asigurare, companie unică în rândul intermediarlor de asigurări, a construit în colaborare cu Cigna Global, furnizor mondial de asigurări de sănătate și servicii complementare, un produs fără precedent pe piața din România. Asigurarea de Sănătate Internațională a fost alcătuită pentru necesitățile tale, fie că locuiești în țară, fie că te deplasezi în străinătate, indiferent de activitatea pe care o desfășori.

Trei planuri – înmulțirea avantajelor

Polița de asigurare nu prevede excluderi și odată ce ai decis să o achiziționezi, trebuie să alegi unul dintre cele trei planuri de asigurare Silver, Gold sau Platinum, care acoperă anual cheltuieli de 1000000$, 2000000$ și 3000000$. Astfel că, dacă problema ta de sănătate necesită mai mult decât o consultație de rutină, Asigurarea de Sănătate Internațională plătește cheltuieli dintre cele mai variate, de la cele de spitalizare sau tratament post operator, până la serviciile medicale care implică tratamente psihologice, transplanturi, maternitate, analize și teste.

Serviciile care te ajută: franșiza și co-plata

Pentru a facilita plata asigurării, Destine Broker de Asigurare poate pune la dispoziția ta și suporturile de tip franșiză sau co-plată, prin sume fixe sau procentaje din dosarul pentru despăgubire.  

Alte facilități

Dacă te-ai hotărât să alegi Destine Broker de Asigurare, ai posibilitatea să beneficiezi de aplicația Safe Travel by CIGNA, să ți se ofere informații prin intermediul call center-ului în mai multe limbi străine și să ai acces la peste un milion de spitale și cadre medicale din întreaga lume.

  • Companie națională, locul 3 in topul brokerilor;
  • Peste 1.000.000 de clienti;
  • Peste 7.000 de colaboratori pe plan național;
  • Cifră de afaceri de peste 40 milioane de EURO;
  • Parteneriate cu toate societățile de asigurare din România;
  • Servicii: pensii private, credite bancare, intermedierea tuturor tipurilor de asigurări și asistență la daune.